diari blogger bebas

20101003

wahai peragut yang "berhati perut" :




hai pembaca-pembaca sekalian,semalam telah keluar satu berita tentang seorang ibu muda diragut sampai koma bukan?tidak kasihankah anda kepada beliau?anaknya yang masih kecil ingin ditanggung,tidakkah kamu kasihan?cuba kamu bayangkan,sekiranya wanita itu meninggal dunia,siapa akan menjaga anaknya?siapa?mahu hantar kerumah kebajikan?umur sebegitu ingin dihantar ke rumah kebajikan?tidak sama sekali.kanak-kanak itu masih kecil.belum kenal erti berdikari.tidakkah kamu kasihan wahai PERAGUT BERHATI PERUT?HAHA.selama beberapa hari saya menunggu topik hangat,akhirnya keluar juga di dada akhbar.okay,kenapa mesti meragut haa?dengan meragut dapat kepuasan ke?dapat dosa adalah.tidak kasihan kah kamu wahai peragut kepada wanita yang kamu ragut itu?kenapa tidak lelaki sahaja yang kamu ragut?HAHA..kalau lelaki sudah tentu kamu kena belasah bukan?HAHA..penakut tahap BABI HANJING.dengan wanita boleh la tunjuk lagak kamu.

okay,kepada peragut BABI lagi HANJING,kamu semua mempunyai hati atau tidak?bagi saya lah,peragut-peragut ini bukan ada hati,tapi ada HANJING dan BABI di dalam hati mereka.HAHA.cuba kamu bayangkan jikalau yang kena ragut itu MAK kamu sendiri?bayangkan lah dia terjatuh naik motor kan sampai koma..BAYANGKAN!!!!!sedih bukan kamu rasa?begitu jugalah kepada anak-anak mangsa ragut yang kamu telah kerjakan itu.peragut ini semua boleh dikategorikan sebagai ANAK SIALAN!!!!!mak sudah ajar benda baik-baik,kamu ragut.kamu semua dasar SIALAN yang tak patut hidup dekat dunia ini.kalau kena tangkap kan kamu,lebih baik dihentakkan dekat penghadang jalan dan heret muka kamu dekat jalan raya supaya kamu rasa betapa peritnya magsa yang lalui penderitaan akibat perbuatan SIAL kamu tu.oh dan saya suka kategorikan orang-orang yang BABI ni sebagai BODOH DAN SIAL!!!!!!


di gambar ini baru nak takut mintak ampun?HAHA.telajak perahu boleh diundur.terlajak ragut boleh MAMPUS!!!!jadi saya letak titik noktah disini.

PS:lusa PMR seh.cuak

10 comments:

  1. i setuju .
    this people can go to hell .
    baik dok dalam jamban je .

    ReplyDelete
  2. thanks kerana comment.yeah.dalam jamban tu mulia lagi bagi diorang,masuk dalam lubang kumbahan je terus.kasi berenang sambil menyelam.HAHA.

    ReplyDelete
  3. sambil tu minum sikit :) haha , nak bagi tahi i skali . tenyeh2 kat muka dia !

    ReplyDelete
  4. HAHA..itu lagi bagus..biar dia tau yang benda dia buat tu(meragut) lagi hina dari kumbahan.

    ReplyDelete
  5. sumpah support you and your blog :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih..terharunya i.HAHA.terima kasih tarmac.terima kasih kerana support blog yang tak seberapa ini. :D

    ReplyDelete
  7. haha , tak seberapa ? best kot , semua true story .
    tak cam most blogs yg post shits .
    macam i , haha

    ReplyDelete
  8. kalao u baca yang dulu-dulu.mmg tak seberapa.skg pun x seberapa..fyi,i baca blog u ouh.cara u type kan..yang paling best tu pasal cake.itu paling i suka.i baca ketawa tu.

    ReplyDelete
  9. oh , kyros kebab tu ?
    haha .
    fuck them .

    ReplyDelete
  10. haha.yup.yang ada banyak pucker tu.HAHA.

    ReplyDelete

terima kasih atas pujian atau makian bagi yang benci blog saya.